Poddtipset: Slutklämmen

Robert Jonsson
Artiklar

Under de sex senaste veckorna har jag varje fredag tipsat om de svenska rollspelspoddarna som jag personligen rekommenderar. Missade du något tips? I så fall finner du dem här:

Det finns dock fler poddar för de som vill ha mer att lyssna på: Rollspelspodden och Öppethusgruppen är två andra rollspelspoddar. Den förstnämnda är lite för ofokuserad för min egen smak, medan den andra har lite för dålig ljudkvalité för mig. Jag vet dock att den sistnämnda faller många i smaken, så den är absolut värd att pröva på.

Det finns dock en rollspelspodd till som jag skulle vilja nämna, även om jag inte riktigt kan tipsa om den. Det var den första svenska rollspelspodden: Märklighetstroget. Dess poddvärd Thom Kiraly var duktig på att finna roliga ämnen att tala om och det fanns en hög ambition med avsnitten. Tyvärr är podden sedan länge nedlagd och försvunnen från nätet, så därför är det svårt att faktiskt tipsa folk om den.

Jag hoppas att du under de senaste veckorna har funnit en ny podd som förgyller din vardag. Har jag missat någon rollspelspodd? Tipsa i så fall gärna andra läsare i kommentarerna!

Betyg

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0